Unikt hotel- og kursusophold ved Flensborg Fjord

Med DFDS rejser I ud med en udfordring og kommer hjem med en løsning – ”Intet er umuligt – det umulige tager bare lidt længere tid,” sagde den verdensberømte polarforsker, Fridtjof Nansen, en gang.

Benniksgaard Hotel byder på smukke rammer, fantastiske omgivelser og rendyrket forkælelse.

Unikt hotel- og kursusophold ved Flensborg Fjord. Benniksgaard Hotel byder på smukke rammer, fantastiske omgivelser og rendyrket forkælelse. Benniksgaard Hotel har en unik og naturskøn beliggenhed tæt på Flensborg Fjord. Den gamle slægtsgård kan dateres helt tilbage til 1393 og har en lang historie, inden den i 2000 blev ombygget til hotel af ejerne Mads Friis og hans kone Ingeborg Friis. Det sønderjyske hotel- og konferencested har på bedste vis forstået at bevare de gamle kornkamre, så man får et anderledes og superhyggeligt ophold. De rustikke rammer med bindingsværk og kalkmalede vægge er der stadig, men er kombineret med moderne faciliteter, så alt er lagt tilrette for et vellykket ophold.
Her er 69 hotelværelser fordelt på syv forskellige værelseskategorier, lige fra Bed & Breakfast til suiter og luksus suite. Værelserne er beliggende i Den gamle stald og i Stuehuset, og de har hver især deres unikke charme og særpræg, der afspejler den bygning, de ligger i. Bennikgaard Hotel er især specialister i mindre konferencegrupper op til 40 personer, men kan sagtens håndtere helt op til 175 gæster. Her er både mødelokaler og grupperum, så man kan samles og bryde op, som man ønsker. Alle lokaler indeholder flipover, whiteboard, projektor og har gratis trådløst internet. 150 meter fra hotellet ligger Benniksgaard Annex i bygningerne fra den tidligere Rinkenæs Efterskole. Annexet er blevet renoveret fuldstændigt, og det er perfekt til møder, kurser og konferencer for større grupper.

Fantastisk beliggenhed
Hotellets beliggenheden er helt speciel. Udsigten ud over Flensborg Fjord er smuk, og vandet byder på en masse aktivitetsmuligheder. Golfbanen ligger lige ude foran døren, og nærheden til den dansk-tyske grænse åbner blandt andet op for sublime shoppingmuligheder, et besøg i hyggelige Sønderborg, historiske Dybbøl Mølle eller en rundtur på smukke Gråsten Slot.

DFDS


Adresse
Sejrsvej 101, Rinkenæs
6300 Gråsten

Telefon
7465 0949

Web
www.benniksgaardhotel.dk