Med Saesonvine på opdagelse i sansernes univers

Vineksperterne i vinfirmaet Saesonvine er specialister i at finde lækre og velsmagende vine som appellerer stærkt til hoteller, restauranter og konferencecentre.

Da Michael Rasmussen og Jakob Muus Bischoff startede Saesonvine i 2011, var det en dyb passion for vin, som de ville omsætte i egen import af velsmagende vine og spændende vin-agenturer. Michael har tidligere arbejdet som sælger i store vinfirmaer som Philipson Wine og Otto Suenson, men ville selv gerne skabe et univers af gode vine til sine kunder. Derfor startede han Saesonvine og fik kort tid efter selskab af Jakob. De to vinelskere opdagede hurtigt, at de var skarpe til at finde velsmagende vin til små penge, og de har siden formået at bygge videre på succesen, så de i dag har firdoblet deres omsætning i løbet af de syv år, de har eksisteret.

Vin handler for Michael og Jakob ikke kun om produkter, men om selve det at være menneske. ”Vi er de eneste medlemmer af dyreriget, der indtager væske uden at være tørstige. Vi drikker ikke fordi vores kropslige instinkter byder os det, men fordi vores sjæl og sind skal bruge nydelse for at trives og vokse,” fortæller Jakob.

Ind på hotel- og restaurationsbranchen
Saesonvine har i dag bevæget sig ind på hotel- og restaurationsbranchen, fordi de kan opfylde behovet for interessante vine, men også bare velsmagende vine, som alle har råd til. Det sidste er faktisk en væsentlig styrke, som Michael og Jakob arbejder hårdt på og udbygger dagligt. Den slags vin er de dygtige til at snuse op, understreger Jakob. ”Vi importerer hovedparten af vore vine selv. Lige fra New Zealandsk hvidvin til fransk og tysk, spansk og italiensk vin. Hos Saesonvine aflægger man ikke kun romantiske besøg på vingårdene – man lægger også meget energi i at opsnuse ekstraordinært gode handler, som smitter af på prisen til kunderne. ”Man skal altid huske på, at smagen bare SKAL sidde lige i skabet, selvom vinen ikke er dyr, når man skal servere mange flasker til et selskab eller en event,” påpeger Jakob.

Kendt for ikke at følge reglerne
Michael og Jakob samarbejder også med flere meget spændende producenter som f.eks. Domaine Richeaume i Provence, hvor Sylvain Hoesch producerer fortræffelige vine, der trods en eminent kvalitet kun er klassificeret som bordvin. Han er en rebel, der bryder ’reglerne’ og forfølger sine drømme – og derfor en type, som vi har lidt forkærlighed for, siger Jakob. Vinsmagninger på adresse og hos kunder Hver uge afholder Saesonvine vinsmagninger på Brydehusvej 30 A, port E-H i Ballerup – også for professionelle – og de tager gerne ud og laver smagninger for eksempelvis restauratører og hoteller. Og hvis man gerne vil høre eller læse en god røverhistorie omkring vin, er Saesonvine altid klar til at levere. Man kan få syn for sagn ved at gå ind på deres hjemmeside www.saesonvine.dk eller få besøg af de passionerede vineksperter.

Seasonvine


Adresse
Brydehusvej 30 A,
port E-H, 2750 Ballerup

Telefon
9244 9040

Web
kundeservice@saesonvine.dk, www.saesonvine.dk