Atmosfære og gourmetmad skaber fulde huse året rundt

Skrøbelev Gods fra 1669 forener det historiske med nutidens krav til perfekte rammer til både kurser, ledelsesmøder, konferencer, fester og romantiske weekendophold.

Fokus på oplevelser
”Vi har altid fokus på at give gæsterne en oplevelse, som de taler om længe efter – alle fem sanser skal nem-lig aktiveres,” siger Claus Agerskov.
Og det gør sig gældende for både erhvervsmæssige ophold som for par på romantisk weekendophold. Sammen med sin hustru, Anita Waage, købte Claus Agerskov i 2006 det fine gamle gods på Langeland. Syv år gik der med at sætte stedet i stand, men i 2013 åbnede de dørene til en helt særlig verden, som begej-strer gæster hele året rundt.
”Selv under corona har vi kunnet opretholde en belæg-ningsprocent på over 98%. I en tid, hvor vi skulle holde afstand og kun ses med få mennesker, fandt mange par glæde i at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag og nyde et romantisk herregårdsophold,” forklarer Claus Agerskov

Kreativitet skal inspireres
Og man forstår det godt, når man ser de enestående omgivelser. Her er talrige spændende rum, en impone-rende gourmetrestaurant, med to åbne pejse, og smukt indrettede værelser og suiter med spa.
”Vi tror, man tænker langt flere kreative tanker i ram-mer, der fortæller en historie, og som giver anledning til refleksion,” understreger Claus Agerskov.

Rustik Lade blev sal med glød og stemning 
Den gamle lade er netop blevet omdannet til en fanta-stisk rustik sal, hvor man kan se det flere århundrede gamle tømmer og spær i lofterne. Her kan man holde konference, fest eller koncerter. Salen er pyntet med 160 glødelamper som skaber en helt særlig stemning. ”Vi elsker at kræse om gæsterne med god mad og vin, og vi elsker at overraske dem med små events, fx en spændende og lærerig gin- eller vinsmagning. Desuden er der hver dag kl. 16 rundvisning på godset, hvor vi fortæller om godsets historie.”
Restauranten tilbyder lækre retter, udsøgte vine og godsets gæster kan nyde et glas vin i den unikke og spændende vinkælder.
Også uden for godset er der meget af opleve. Den gamle by Rudkøbing med bindingsværk, stråtage og brostens-belagte gader ligger kun 3 km fra godset.

Eksklusive ledermøder med gourmetmad og vin i Frankrig
Næsten samtidig med købet af Skrøbelev Gods erhver-vede Anita Waage og Claus Agerskov også slottet Hat-tonchatel Chateau fra ca. 943, der er bygget i autentisk gotisk stil. Alle værelser er renoverede til en høj stan-dard og med lækre badeværelser.
”Slottet har egen gourmetrestaurant “Table de Cha-teau”, hvor man kan nyde de mest udsøgte retter og vine. Vores mest populære møderum er slottets auten-tiske bibliotek.”
Slottet er kendt fra tv-udsendelsen ”Stjernerne på Slot-tet” og beliggende på et bjerg i det nordøstlige Frankrig kun en times kørsel fra Luxembourg lufthavn.
”Det gør det nemt at komme hertil. Fra København kan man være her på under tre timer – det er lige så hurtigt som at tage til Jylland,” slutter Claus Agerskov.

Skrøbelev Gods Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing
Telefon 6251 4531
info@skrobelevgods.dk
www.skrobelevgods.dk
Instagram: @skrobelevgods