Fleksible rammer skaber unikke muligheder

Comwell Copenhagen Portside i Nordhavn er et moderne og smukt indrettet byhotel med superfleksible møde- og konferencerammer og et stort eventområde, der kan tilpasses ethvert ønske.

Med det nye hotel i det boomende Nordhavnsområde i København hæver Comwell standarden for møder og konferencer. Det store hotel med 484 værelser, restaurant med åbent køkken, Co-Work og loungeområde indrettet med danske designklassikere, byder på 17 fleksible mødelokaler samt 1200 m2 eventområde. Her tillader faciliteterne og det dygtige personale, at man kan få skræddersyet sine arrangementer helt efter behov og ønsker.
Comwell Copenhagen Portside i Nordhavn er det største af Comwells hoteller til dato og det første, der ligger i København. Hotellet er tegnet af navnkundige Arkitema Architects, som er gået efter at skabe et hus, der spiller sammen med det øvrige inspirerende miljø i Nordhavn. ”Når vi kigger på vores hus, er det udover det flotte design den meget høje grad af fleksibilitet, der er bemærkelsesværdig. Vores lokaler, restaurant og store lobbyområde kan vi ændre på, alt efter hvad kunderne ønsker. Hotellet er udformet, så vi eksempelvis kan have biler i lobbyen eller i mødelokaler, og alt inventaret kan flyttes, så der opstår nye muligheder. Hos os er det ikke en kliche, når vi siger, at her er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt det kan lade sig gøre, men et spørgsmål om, hvordan det kan lade sig gøre. Vi kan opfylde langt de fleste af vores kunders ønsker i forhold til lokaleindretning,” siger Chren Vilander Thomsen, hoteldirektør hos Comwell Copenhagen Portside.

Garage ændres til eventområde
Han nævner som eksempel på de fleksible rammer, at hele hotellets underetage er en garage, men at halv-delen kan lukkes af og benyttes til forskellige arrangementer. ”Om en måned har vi en kunde, der skal lave en kæmpe Irish Pub i underetagen efter de har været til møde og spist aftensmad på hotellet. Vores udgangspunkt er, at vi er fleksible og godt tør tage de udfordrin-ger, vores kunder ind imellem stiller os.”
Mange af de store hoteller og konferencesteder kan i princippet tilbyde de samme fine faciliteter, så der kan man først og fremmest adskille sig ved at have det bedste personale, påpeger Chren Vilander Thomsen:
”Hvis vi ikke har nogle medarbejdere, der vil vores gæster, kan det være lige meget, hvilke faciliteter vi har. Det næste, der skaber et godt hotel og konferencested, er de muligheder, huset kan byde på. I den forholdsvis korte tid, vi har været i gang, har vores fleksibilitet vist sig at være helt i top, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger.”

Grønne oaser midt i hotellet
Selvom Comwell Copenhagen Portside ligger centralt i København omgivet af veje, vand og bygninger, bliver man ikke snydt for grønne områder, når man besøger hotellet. Midt i huset er der tre udendørs grønne gårdhaver på 1. sal, som bliver brugt flittigt, når vejret er til det. Her kan man spise sin frokost, holde små pauser midt i møderne, afholde receptioner, grillparty og meget mere. Der er også tænkt anderledes i hotellets opbygning, der med køkkenet midt i det hele, minder om et skib med kabyssen som skibets hjerte. Her er der adgang til fra konferencelokalerne, lobbyen, baren og restauranten. ”Det er nemt og hurtigt at komme dertil, så vi kan afvikle tingene med en hastighed og lethed, jeg ikke har været ude for andre steder. Det gør bare, at det hele går mere gelinde og meget hurtigere for vores gæster. Vi får tingene til at ske og har både rammerne og medarbejderne til, at det næste møde, konference eller event går op i en højere enhed,” siger Chren Vilander Thomsen.

Comwell Copenhagen Portside
Alexandriagade 1, 2150 København
Telefon 3527 2150
www.comwell.com