Høj kvalitet til fordelagtig pris

Kan man være et møde- og konferencehotel – uden at have konferencefaciliteterne selv? Ja, siger Zleep Hotels i Aalborg, der med sin placering i gåafstand til både konferencecenter, spisesteder og byliv byder på muligheder, man ikke finder mange andre steder.

Her er det hele. Og lidt til. Lige udenfor døren. Og det et netop det, der er med til at gøre Zleep Hotels i Aalborg til et eftertragtet sted i forbindelse med både mindre møder og større konferencer.
For selv om man ikke har faciliteterne til at afholde sådanne arrangementer på selve hotellet, så har man et stærkt samarbejde med blandt andet Aalborg Kon-gres og Kultur Center, der ligger blot få minutters gang fra hotellet. Det fortæller Emil Hauge, Hotel Manager på Zleep Hotels i Aalborg:
”Vi kan byde ind som overnatningssted og et sted at tage en velfortjent pause fra dagens program og til-byder gerne at formidle aftaler videre til vores mange gode samarbejdspartnere, når det gælder afholdelse af møder, konferencer eller lignende. Derfor ser vi også os selv som et møde- og konferencehotel. Selv om vi ikke har alle de gængse faciliteter.”

Service i øjenhøjde og til tiden
Fleksibilitet er et af nøgleordene hos Zleep Hotels Aalborg. For her sætter man en ære i at være i øjen-højde med kunderne og går derfor også gerne i dialog omkring netop deres arrangement. Dels for at kunne formidle en eventuel forespørgsel videre til de rette venues, men også for selv at være på forkant.
”Når vi bliver kontaktet af en virksomhed, der ønsker at afholde sommerfest, produktpræsentation eller noget helt tredje her i Aalborg, er det vigtigt for os at vide så meget om det som muligt. Hvilken type kunde er det, hvad vil de gerne have ud af det, og er der nogle særlige ønsker?” forklarer Emil og fortsætter: ”Når aftalen er i hus, sætter vi os også altid ind i deres program, så vi ved nøjagtig, hvornår de skal være til deres arrangement, og hvornår de er tilbage hos os. På den måde er vi i stand til at yde den bedste service og sikre kunderne en rigtig god oplevelse.”

Central placering tæt på det hele
Evnen til at tilpasse sig kunderne er blot en af de mange fordele ved at vælge Zleep Hotel i Aalborg. En anden klar fordel er hotellets centrale placering midt i byen. Det er nemt at komme til både med egen bil og offentlig transport, da banegård og busterminal ligger lige ved hotellet. Ligeledes ligger byens mange konferencesteder, restauranter og byens mange butikker også i kort gåafstand fra det centrale byhotel. Selv beskriver Emil Hauge det således:

”Aalborg er en landsby i storbyformat, og det er netop det, der er fedt ved at komme hertil. Man er tæt på det hele. I modsætning til mange andre steder, hvor konferencen afholdes i udkanten af byen og man skal arrangere transport frem og tilbage, så er det i Aalborg helt anderledes. Når man er her, så er man her. Og ikke alle andre steder. Derfor er man også til stede på en ganske særlig måde. Og man kan gå til det hele, hvilket også kan bidrage med yderligere oplevelser, som man måske ikke havde regnet med eller planlagt.”

Fuld valuta for pengene
Disse særlige oplevelser er noget, kunderne, ifølge Emil, i stigende grad efterspørger. Det samme gælder overnatning af høj kvalitet til en god pris. For selv om man som gæst ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort, behøver det ikke koste en formue at bo på hotel. Det er Zleep Hotel Aalborg et godt eksempel på.
”Hos os går kvalitet og pris hånd i hånd. Vi kan natur-ligvis tilbyde prisfordelagtige løsninger til stort set ethvert behov, og vi kan derfor love fuld valuta for pengene, når man booker sig ind hos os. Også selv om man holder sit møde eller konference et andet sted i byen,” slutter Emil.

Zleep Hotel Aalborg Jyllandsgade 6
9000 Aalborg
www.zleep.com