I den tempofyldte hotelverden kan den rigtige uddannelse være adgangsbilletten til en verden af muligheder. Vi guider her til nogle af verdens mest anerkendte internationale skoler inden for hotel- og turismebranchen. Disse skoler sætter nye standarder for hoteluddannelser og tilbyder unikke kulturelle oplevelser, der gør læring til et eventyr. Når du vælger en international hotelskole, skal du overveje faktorer som dine karriereambitioner, pensum, beliggenhed og tilgængelige ressourcer for at sikre, at den passer bedst til din professionelle rejse.

Luxury Hotelschool i Paris

Luxury Hotelschool Paris blev etableret som den første hotelskole i verden, når det gælder luksussegmentet. Den ligger i hjertet af Paris og har specialiseret sig i at forme fremtidens hotelejere og fagfolk inden for hotelbranchen. Med fokus på nuancerne i gæsteservice og ledelse af luksushoteller fremstår denne skole som en døråbner til høj kvalitet. Den er kendt for sine tætte bånd til verdenskendte luksushoteller, hvilket giver de studerende uvurderlig praktisk erfaring og en direkte vej ind i luksushotelbranchen.

Cornell Universitys skole for hoteladministration i USA

Cornell University’s School of Hotel Administration ligger i Ithaca, New York, og er kendt for at tilbyde en uddannelse i verdensklasse inden for hoteladministration. Skolens stærke fokus på forskning, innovation og en forpligtelse til at være på forkant med branchens tendenser sikrer, at de studerende er velforberedte til den foranderlige verden inden for hotel- og restaurationsbranchen. Det omfattende netværk af tidligere studerende og brancheforbindelser baner også vejen for enestående praktik- og jobmuligheder.

Les Roches International School of Hotel Management i Schweiz og Spanien

Les Roches, der blev grundlagt i 1954, er en schweizisk uddannelsesinstitution, der tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser i hotel- og turismeledelse. Med campusser i Schweiz og Spanien og studerende, der repræsenterer over 100 nationaliteter, tilbyder den en kulturelt mangfoldig uddannelse. Les Roches er blandt de fem bedste i verden inden for administration inden for hotel- og turismeområdet og har et godt renommé. Les Roches er en del af Sommet Education, som er akkrediteret af New England Commission of Higher Education, og forbereder de studerende på forskellige karrierer i den globale hotel- og restaurationsbranche med specialiseringer i hotel- og event management og kulinarisk håndværk.

Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) i Schweiz

Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) er en af verdens ældste og mest prestigefyldte hotelskoler, som ligger i den naturskønne by Lausanne i Schweiz. EHL er kendt for sit strenge pensum og et urokkeligt fokus på lederskab og uddanner konsekvent kandidater, der er meget efterspurgte af de bedste hotelkæder og anerkendte hotelvirksomheder. Skolens internationale miljø, med en mangfoldig elevgruppe og lærere fra hele verden, giver en rig og tværkulturel uddannelsesoplevelse.

PolyU’s School of Hotel and Tourism Management i Hong Kong

PolyU’s School of Hotel and Tourism Management ligger i den pulserende og travle by Hong Kong og tilbyder en uddannelse i verdensklasse inden for hotel- og turismeledelse. Med et ry for fremragende kvalitet i Asien tilbyder den et kulturelt rigt og dynamisk læringsmiljø. Skolens stærke forbindelser til branchen, innovative programmer og vægt på erfaringsbaseret læring gør den til en eftertragtet institution inden for hotel- og turismeområdet. Studerende har mulighed for at engagere sig i den levende hotelbranche i et af verdens førende turistknudepunkter.