Ny direktør til Sixtus Sinatur Hotel & Konference

47-årige Christina Nielsen tiltræder stillingen som direktør på Sixtus Sinatur Hotel & konference i Middelfart. Hun har gennem de seneste 5 år fungeret som HR- og administrationschef i Sinatur.   

Christina Nielsen kender Sinatur bedre end de fleste. Hun er en af de personer, der har været med på rejsen i længst tid. Faktisk lige siden 2009. Kun få år efter, at Sinatur blev etableret som en kommerciel hotelkæde. Og selvom hendes primære arbejdsopgaver hidtil har været inden for økonomi, HR og administration, ser hun ingen udfordringer i nu at skulle varetage stillingen som hoteldirektør.

Selvom jeg får en ny titel og det overordnede ansvar for et hotel, vil flere af mine arbejdsopgaver berøre de samme forretningsområder, som jeg har været vant til at håndtere.  Nu blot med større fokus på lige præcis Sixtus og naturligvis den daglige hoteldrift. Og det glæder jeg mig til. Samtidig har jeg et tæt samarbejde med mine fem direktørkolleger fra Sinaturs øvrige hoteller, som kan bidrage med god sparring, udtaler Christina.

Christina overtager stillingen efter Vibeke Stentoft, der pr. 1. april blev ansat som hotelchef på Comwell Kongebrogården. Ved siden af stillingen som hoteldirektør vil Christina fortsat have ansvaret for stabsfunktionen Økonomi og Administration, mens hendes HR-relaterede arbejdsopgaver på tværs af Sinatur overdrages til en ny medarbejder.

Vil skabe Danmarks bedste arbejdsplads
”Det skal være sjovt at gå på arbejde.” Sådan lyder Christinas mantra, og sammen med resten af organisationen vil hun frem mod 2030 arbejde målrettet på at gøre Sinatur til Danmarks bedste arbejdsplads. Og det er bare ét af de ambitiøse 2030-mål, som Sinatur netop har offentliggjort i forlængelse af deres nye samfundsambition under overskriften ”Vi lytter til naturen”.

Det er vigtigt for mig, at vores medarbejdere har en fest, når de går på arbejde. At de er glade, når de er her og føler, at deres arbejde giver mening. Jeg glæder mig til at være med til at realisere vores fælles 2030-mål i Sinatur, som er meget inspireret af FN’s 17 verdensmål. Vi har alle sammen et ansvar over for både naturen, hinanden og ikke mindst den måde, vi behandler vores planet på. Og jeg er stolt af at være en del af en virksomhed, hvor vi tager det ansvar seriøst og driver en bæredygtig forretning, fortæller Christina.

Derudover vil hun i sin nye stilling have fokus på at fastholde og udvikle den høje standard, som Sixtus allerede i dag er kendt for, og sørge for at få det lille hotel på det store Danmarkskort.

Christina Nielsen bor i Middelfart sammen med sin mand og deres 3 børn og har således et godt kendskab til lokalområdet. I sin fritid sejler hun blandt andet match racing fra marinaen i Middelfart.