Hotel Skt. Petri


Adresse
Krystalgade 22, 1172 København K

Telefon
33 45 91 00

www.sktpetri.com

Konferencer i hjertet af Københavns Latinerkvarter

Mærk den pulserende storbystemning og latinerkvarterets gamle charme, når du afholder møde eller konference på Hotel Skt. Petri i deres ikoniske funkisbygning med en stor, hyggelig gårdhave, lyse mødelokaler og personlige service.

Indre Københavns Latinerkvarter har utroligt meget at byde på. Kvarteret, som er et af de ældste områder i byen, har et væld af gastronomiske oplevelsesmuligheder, caféer, historiske bygninger, spændende specialbutikker inden for mode og design samt en særlig storbystemning, man ikke finder andre steder i Danmark. Samtidig ligger Nørreport Station og metroen kun få minutter derfra. Her er også mulighed for at afholde møder og konferencer på Skt. Petri Hotel, der ligger i Vilhelm Lauritzens funkisbygning fra 1928, som engang husede Daells Varehus. Laidback luxury Det nyrenoverede hotel rummer hele 288 værelser med 7 mødelokaler, hvoraf det største har plads til 180 personer. ”Selv om vi er et stort sted, lægger vi stor vægt på den personlige service, uanset om du er hotelgæst, mødedeltager eller kommer forbi fra gaden og får en drink i vores gårdhave eller i baren. Vi kalder det laidback luxury, som illustrerer, det er hyggeligt og hjemligt at komme her. Selv om vi har plads til rigtig mange mennesker, fornemmer man ikke som sådan, at det er et stort konferencecenter. Jeg synes, vi falder utroligt godt i hak med den intime atmosfære og vibe, der er i Latinerkvarteret,” fortæller Emma Cox, marketing manager Hotel Skt. Petri. Historie og by indgår i design Hotellet blev renoveret i 2017 og alle faciliteter er nye og fuldstændig opdateret. Designerne lagde stor vægt på, at historien og byen skulle indgå i hotellets design på en moderne og nytænkende måde. Der er for eksempel forskellige strukturer og mønstre i designet, som trækker referencer til historien. Her er smukke rummelige værelser og effektive mødelokaler, hvor det største lokale, Center Stage 1&2, har dagslys og direkte kig ud til gårdhaven samt alle de skønne københavnerbygninger, der omgiver Hotel Skt. Petri. Her fornemmer man på egen krop, at selvom man er midt i byen, så er der en særlig ro, når man træder ind på Skt. Petri. Det skyldes i høj grad deres gårdhave, som ofte refereres som værende en grøn oase. All inclusive pakke Skulle man vælge at afholde sit møde eller konference på Hotel Skt. Petri, skræddersyr de hele mødeforløbet for én, og hotellet kan blandt andet tilbyde en all inclusive pakke, hvor alt er inkluderet, så man ikke behøver at betale for ekstra for en sodavand eller lignende. Det gør det nemt og overskueligt at booke et møde, for så ved man, hvad man har med at gøre. Kommer sulten over én, mens man er til møde eller konference, har hotellet to forskellige restauranter med hvert sit specielle område. PETRI Restaurant serverer retter inspireret fra hele verden, og her finder man alt fra små bites, til kød og vegetariske retter, mens Restaurant DADA er en personlig fortolkning af det mellemøstlige køkken med fokus på delevenlige retter. I gårdhaven kan man desuden nyde den afslappede stemning, mens man sipper kold rosé og får en rygende varm pizza fra stenovnen. Ønsker man en Private Dining oplevelse, har hotellet et Chambre Separée, som er et aflukket lokale, hvor op til 12 gæster i ro og fred kan sidde og spise sammen. Beliggenhed forpligter Beliggenheden i Latinerkvarteret og i en ikonisk bygning med så smukke rammer, forpligtiger og giver samtidig hotellet en masse spændende muligheder for at gøre noget for lokalmiljøet, fortæller Emma Cox. ”Når der kommer gæster, bruger de det ofte huset som et slags kulturhus. Vi deltager også i mange events og begivenheder og er blandt andet en del af Copenhagen Jazzfestival og Copenhagen Cooking samt er officiel hotelpartner under Copenhagen Fashion Week. Vi er et rigtigt københavnerhotel, og jeg synes godt, man kan sige, man får byen ind under huden, når man besøger os,” slutter hun.