Et hus fyldt med muligheder

”Arena Nord har faciliteterne, knowhowet, fleksibiliteten, servicen og infrastrukturen til at håndtere alle slags møder og konferencer og andre store firmaarrangementer. Kort sagt hele pakken til, at man får et optimalt arrangement og en god oplevelse hos os,” siger Per Malmberg, adm. direktør for Arena Nord i Frederikshavn. Per Malmberg, adm. direktør for Arena Nord i Frederikshavn.

Det store oplevelseshus nord for Limfjorden har superfleksible lokalemuligheder med plads fra 2 til 1.500 mødeeller konferencedeltagere. Arena Nord, der virker inden for musik og shows, messer og events, møder og konferencer samt sport og fritid råder over hele 15.000 m2 fordelt på 5 store haller og 14 mødelokaler. De kan derfor skræddersy et møde eller en konference, så alle ens behov opfyldes, understreger Per Malmberg: ”Vores faciliteter er helt i top, og vi kan tilbyde mange forskellige former for teknisk udstyr. Alle vores plenumlokaler er udstyret med projektor, lærred, højttalere, mikrofoner samt brugervenligt panel til styring af lyd og teknik, og generelt er vores it- og av-udstyr helt i top. Specielt i forhold til de lidt større arrangementer er vi ikke begrænset af rummets størrelse, og vi kan designe rummene i præcis den størrelse, der er behov for. Og med 14 mødelokaler er vi også fuldstændig gearet til de mindre møder,” siger Per Malmberg.

Moderniserede mødelokaler
Arena Nord har ligesom alle andre inden for branchen været lukket ned pga. under coronarestriktionerne, og de har derfor brugt nedlukningen til at få nyrenoveret mødelokalerne, så de fremstår 100% moderniseret. I Arena Nord er der hele 750 gratis parkeringspladser lige uden for døren, og da Frederikshavn Kommune har rigtig mange hotelpladser – ca. 5.000 sengepladser – kan man altid finde et overnatningssted i nærheden. Nordjylland og Frederikshavn er et vigtigt knudepunkt for Skandinavien, da der sejler færger til Norge og Sverige fra byen. ”Det er meget relevant for de virksomheder, der har afdelinger i eller relationer til de to lande. Desuden har vi en lufthavn i Nørresundby. Vi ligger jo også i lysets land med en masse attraktive turistattraktioner lige i nærheden, så man kan supplere mødet eller konferencen med en dejlig oplevelse,” påpeger Per Malmberg.

Bærer kunden igennem
Arena Nord sætter en stolthed i at sikre det bedste arrangement, og deres eventkoordinator bærer kunden hele vejen igennem forløbet, hvor de følger processen lige fra den første henvendelse, til kunderne drager hjem igen. ” Vi ønsker hver gang at lave nogle unikke arrangementer og finder derfor først den rigtige løsning efter en grundig sparring med kunderne. Derfor tilbyder vi både at stå for afholdelsen og planlægningen af de forskellige arrangementer. Det kalder vi 360 graders gæstfrihed. Vores kunder får inspiration til alt fra forplejning til arrangering af overnatningsmuligheder, samt andre kulturelle, underholdende eller inspirerende indslag i løbet af dagen, aftenen eller weekenden,” siger Per Malmberg og tilføjer: ”Det kunden mærker, når de kommer hos os, er, at de er KUNDEN. Her er 30 engagerede medarbejdere, som igennem mange år er uddannet i at sætte kunden først.”

Indretter huset efter brugerne
Da Arena Nord også er et musik- og koncertvenue, har de en masse relevante relationer til forskellige musikere og kunstnere, hvis man har brug for deres hjælp i forbindelse med afholdelse af et arrangement. ”Vi forsøger at indrette huset efter de brugere, vi har, og det har vi gode erfaringer med. Så hvis man har brug for en kunstner til for eksempel at være konferencier, er vi klar til at hjælpe,” siger Per Malmberg. Se www.arenanord.dk for yderligere inspiration.

Arena Nord Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn Telefon 9620 1050 www.arenanord.dk

Vælg os til dit næste arrangement i Nordjylland.

Vi giver jer en 360 graders løsning og vi er med hele vejen rundt – vores personale guider jer til den rette løsning.

  • Med sine 15.000 m2 er Arena Nord det største konference-, kultur- og sportscenter nord for Limfjorden.
  • Superfleksible lokalemuligheder med plads fra 2 til 1.500 møde- eller konferencedeltagere.
  • 5 arenaer.
  • Eget køkken.
  • 750 gratis P-pladser.
  • Alt i IT- og AV-udstyr samt egne teknikere.
  • 5000 senge i kommunen.