Comwell Rebild Bakker


Adresse
Rebildvej 36, 9520 Skørping

Telefon
9839 1222
www.comwellrebildbakker.dk


  

Skab minder og sammenhold i skønne naturomgivelser

Comwell Rebild Bakker er beliggende i et unikt naturområde med udsigt til skov, moser og lyngklædte bakker. Her kan du styrke fællesskabet med dine kollegaer gennem et væld af sjove aktiviteter, der kræver koncentration, samarbejde og sved på panden. De udfordrende øvelser i naturen skaber fantastiske rammer for at tænke ud af boksen og lade sig inspirere. Synes du det lyder hårdt, så bare rolig. Hos Comwell Rebild Bakker er der altid plads til nydelse, skønne madoplevelser og afslappende spaforkælelse.

Fælles oplevelser i naturen
Dagligdagen på arbejdet er travl, og det kan være svært at finde tid til at lære dine kollegaer ordentligt at kende. Men fællesskabet er vigtigt for at skabe trivsel og motivation på din arbejdsplads. For mange firmaer er et ophold på Comwell Rebild Bakker blevet en årlig begivenhed, da de mærker den fornyede energi, det store udbud af aktiviteter giver deres medarbejdere. Britta Indraccolo, leder af salg og marketing hos HMN Naturgas, valgte at lade Comwell skræddersy et arrangement, der passede til firmaets ønske om at blive bedre til at finde frem til løsningerne sammen. ”Vi ville gerne lave noget på tværs af afdelingen, så alle fik talt med nogen, de ikke har så meget kontakt med i dagligdagen. Vi var bl.a. afsted på en udendørs skattejagt, der var tilrettelagt som et orienteringsløb med spørgsmål og samarbejdsøvelser målrettet os. Det var både sjovt, udfordrende og en super måde at være sammen på.”

Aktiviteter der skaber minder og sammenhold
Comwell Rebild Bakkers aktivitetschef står for at planlægge og koordinere præcist det program, der passer til din virksomhed og jeres forudsætninger. Hvad enten I er fem personer eller 500 giver det unikke landskab mulighed for at bryde formelle møderammer og skabe nogle særlige oplevelser sammen i naturen. Gennem snart 30 år i branchen har Comwell Rebild Bakker tilegnet sig stor erfaring med alt fra kurser og konferencer til firmafester og et væld af aktiviteter.
Et af de nyeste initiativer er ”grilldysten,” der støtter op om stedets bæredygtige profil med fokus på at bruge årstidens lokale råvarer. Men det er også en sjov og anderledes konkurrence, hvor deltagerne ikke kun bliver bedømt på tilberedning, smag og anretning.
Samarbejdet er også her i højsædet, og det er uden tvivl en teambuilding-aktivitet, der vil give anledning til mange grin. Uanset deltagernes talent for madlavning sørger Comwells kyndige kokke for, at resultatet bliver den perfekte prik over i’et efter en skøn og aktiv dag.