Museer er ikke kun for kunstelskere. De kan være dit hemmelige våben til succesfulde forretningsaktiviteter. Uanset om du har brug for et sted til teambuilding, en pause, konferencer eller dagsmøder, er du dækket ind på museerne – og de fleste tilbyder endda skræddersyede events for virksomheder.

Forestil dig at holde dine vigtige forretningsmøder midt i mellem smukke kunstværker. Det kan sætte gang i kreativiteten og give nye ideer. Vi har fundet fire museer og gallerier på Fyn, der tilbyder en unik kombination af inspiration og innovation, der kan gøre dine sædvanlige møder til noget ekstraordinært.

Brandts

Kunstmuseum Brandts i Odense blander klassisk, moderne og nutidig kunst og er ideelt til kulturel udforskning og firmaarrangementer. De charmerende lokaler “Kunstpausen” og “Skulptursalen” har panoramaudsigt over byen og kan lejes efter behov. Book en rundvisning i pausen og giv medarbejderne en bedre forståelse af kunsten, og støt Brandts Partners for at engagere virksomheden i et levende kulturelt fællesskab, der fremmer innovation og beriger virksomhedskulturen. Museet har over 17.000 klassiske kunstværker og fotografier, der fremmer læring og forandring gennem forskellige formater. Med udstillinger, publikationer og uddannelsesprogrammer forbinder Kunstmuseum Brandts fortid, nutid og fremtid og tilbyder unikke perspektiver på kunst og menneskeliv.

 

Danmarks Jernbanemusem

Danmarks Jernbanemuseum, der ligger i Odense nær hovedbanegården, hylder den danske jernbanehistorie. Museets mission er at bevare og forske i Danmarks jernbanearv, herunder færge- og rutedrift og tilbyder interaktive zoner, foredrag, udstillinger, ture med veterantog og et videnscenter for jernbanehistorie. Museet stiller mødelokalet Filskov til rådighed for op til 40-50 personer, med mulighed for forplejning. Gå på opdagelse i museets fængslende udstillinger, og tilrettelæg guidede ture efter dit mødeprogram.

Galleri Galschiøt

Galleri Galschiøt er atelier for kunstneren Jens Galschiøt, en fremtrædende skikkelse i dansk og international kunst, kendt for sine markante kunstværker. Det 2.500 m² store rum i Odense fungerer som et af landets største private kunstværksteder, der ikke kun huser kunstnerens værksted, men også et bronzestøberi, en galleributik, kunstskoler og tv-studier. Det tilstødende 10.000 m² store område er et fleksibelt rum til konferencer og events med plads til op til 500 deltagere og 300 spisende gæster, mens den fredelige skulpturpark tilbyder plads til at tage en frisk gåtur og klare hovedet.

Museum Clay

Museum Clay er en kulturinstitution, der hylder keramik og lertøj og tilbyder besøgende en fascinerende tur gennem keramikkens historie og mangfoldige udtryk, suppleret af en hyggelig café og park. Museets betagende omgivelser byder på en blanding af arkitektoniske stilarter, fra det historiske Grimmerhus med sine afrundede røde gavle til den moderne glasfacade ud mod vandet, der er hyldet i flere arkitekturmagasiner. Omgivelserne er perfekte til små, intime møder eller en-til-en-møder i den hyggelige og kreative atmosfære