Fyn har en fordel i afholdelse af konferencer ved at ligge midt i Danmark. Der er rigeligt med valgmuligheder i størrelse, stil, prisniveau og beliggenhed, som ofte er direkte til havet.

Med historiens vingesus

Renæssanceslottet Holckenhavn ligger lige syd for Nyborg og har både den historiske stemning og kapaciteten til begivenheder som bryllupper og større konferencer. Stedet kan tilbyde møder for to til 200 deltagere og råder over moderne AV-udstyr og 100 Mbit internet. Slottets mødedesignere hjælper med planlægning af konferencen samt med det, der skal ske ved pauser og aktiviteter. Slottet rummer et større antal renoverede værelser alle med bad, så atmosfæren med både gammelt og nyt er på plads. www.holckenhavn.dk

Hotel med dramatisk fortid

Hindsgavl Slot på Hindsgavlhalvøen ved Middelfart er en klassiker inden for konferencehoteller med rødder tilbage til Middelalderen. Slottet har gennemlevet en dramatisk historie med krige og ødelæggelser, men ejes i dag af Realdania og fremstår autentisk. Realdania har på ti år gennemført en omfattende renovering og modernisering især af hovedbygningen men også af den tidligere avlsgård, som i dag indeholder konferencelokaler og værelser. Hotellet har 120 værelser og 14 mødelokaler hvoraf det største, Tranesalen, har plads til 300 deltagere. Og så har man i øvrigt egen køkkenhave! www.hindsgavl.dk

Når nyt og gammelt mødes

Hotel Christiansminde ud til Svendborgsund ligger idyllisk med en ældre hovedbygning og senere værelsesfløje fra 1970´erne og 90´erne. Stedet var fra 1981 og nogle år frem kursussted for HK, men er i dag et moderne hotel og konferencested med lokaler, der har plads til op til 250 deltagere. Christiansminde, som tidligere var et yndet udflugtsmål, er en blanding mellem tradition og forandring blandt andet med historien omkring familien Weber, som havde tjent på kryolitten i Grønland. Hotellet har 98 værelser, hvoraf flere er med egen indgang og p-plads. www.christiansminde.dk

Moderne med naturhave

Det familieejede Fjelsted Skov Hotel og Konference ligger ikke langt fra den fynske motorvej men i naturen ved Ejby nær Middelfart. Stedet er opført i moderne stil med 78 værelser og 12 mødelokaler. Sidstnævnte kan rumme op til 200 personer, som får glæde af, at huset råder over AV-udstyr, wifi, Apple AirPlay, smartboard, lysdæmpning, whiteboard, projektor, lydanlæg og andre tekniske opfindelser. Pauserne kan bruges i den 14-fodboldbane-store naturhave med skov, som hører til hotellet og er skabt med den intention at genskabe en lille bid af den oprindelige fynske natur.  www.fjeldstedskov.dk

Lækker mad og teknologi

Med 128 værelser med balkon og terrasse ud til Det Sydfynske Øhav, er Hotel Faaborg Fjord et moderne konferencehotel med plads til op til 500 deltagere i fire store lokaler. Hvis de skal overnatte, er der plads til 256. Hotel Faaborg Fjord lokkes med skov i baghaven, gastronomi, diverse teambuilding-øvelser, professionelt AV-udstyr og kreative omgivelser. Stedet skræddersyer opholdet, så det bliver en idérig konference giver pote i forhold til networkning, brainstorming og business. www.hotelfaaborgfjord.dk

Sidste skrig i Odense

Hotel Odeon et stenkast fra Odense Banegård er nybygget med mindre mødelokaler op til 22 personer og med forplejning fra restaurant HC by Meyer på hotellet. Hotellet råder over skærme op til 75” og mulighed for videomøder med Polycom Videobar. Der er også mødelokaler med flipover og brugervenligt betjeningspanel. Odeon har også egen parkering. www.odeon.dk