Møde & konferencer

– Exceptionelle rammer og grønne omgivelser

VI SLÅR ET SLAG FOR VÆRDISKABENDE MØDER

Lübker er centralt placeret på naturskønne Djursland. Her er omgivelserne grønne, udsigten fænomenal og mødelokalerne lyse og behagelige. Vi kan tilbyde alt fra det lille, private møde til forsamlinger for op til 115 deltagere. De stilfulde lokaler kombineret med et professionelt konferenceteam, et kreativt køkken, 36 fantastiske golfhuller, wellnessfaciliteter samt mulighed for overnatning sikrer et vellykket arrangement.

GOLF, SPA ELLER MÅSKE PICNIC I NATUREN?

Efter mødet skal slipset løsnes. Lad os give en introduktion til ”golf for sjov”, buggy safari eller en hyggelig picnic i den pragtfulde natur. Der er også mulighed for, at deltagerne kan nyde en wellness-stund i Lübker Spa – perfekt til adspredelse og fornyet energi.

COMPANY DAY PÅ MESTERSKABSBANE

Både golf, forplejning og service er i særklasse. Vi sørger for professionel rådgivning og tilrettelæggelse, og I vil sammen med jeres kunder, samarbejdspartnere, leverandører eller medarbejdere få en ekstravagant og værdiskabende oplevelse.

Læs meget mere på www.lubker.com

PRIVAT SPA – EKSTRAVAGANT LUKSUS

Privat Spa er en god anledning til at skubbe arbejdsstrukturer og hektiske opgaver fra sig og i stedet fokusere på sammenholdet i virksomheden. Her kan I skåle for fællesskabet i spaen eller grine sammen under en hyggelig stund i den tilhørende pejsestue. Vi tilbyder udlejning af det store spa & wellness-område uden for vores normale åbningstider, hvor I kan få det hele for jer selv i op til 3 timer.

Privat Spa for op til 15 pers. fra 7.150,-