Bautahøj – Årets Konferencecenter 2021

Gæsterne har talt. Bautahøj er Årets Konferencecenter i 2021. Det er nemlig dem, der afgør dette. Så hvorfor ikke lægge jeres næste møde eller konference i smukke omgivelser med en uforglemmelig udsigt ud over Isefjorden?  

Nærvær, natur og bæredygtighed. Det er blot nogle af de parametre, der ligger til grund for udnævnelsen af Bautahøj som Årets Konferencecenter 2021. En hæder der også tilfaldt nøjagtig samme sted i 2019. Og nu altså atter igen. Og dette er ikke uden grund. For her –  blot 45 minutters kørsel fra København – finder I dette enestående sted. Med højt til himlen og plads til både fordybelse og arbejde. Såvel ud som inde. Bautahøj er et sted som kun ganske få. Ud over 29 fuldt udstyrede konferencelokaler med alt hvad hjertet kan begære af moderne udstyr og 84 velindrettede værelser til indlogering, hvis I ønsker at overnatte i vores dejlige omgivelser, kan man også friste med hele 90.000 kvadratmeter park og skov, strand og vand lige uden for døren.   

Nærvær på alle tider 

Hvad enten I blot er 4 eller 40 deltagere. Om det drejer sig om et enkelt møde eller en heldagskonference med overnatning. Så finder I de perfekte rammer på Bautahøj. Her er både ro og arbejdsro. For på Bautahøj går man gerne den ekstra mil for at sikre gæsterne den bedste oplevelse. Hver gang. Her ser man det som den fornemmeste opgave, at sikre at alle gæster føler sig hjemme – også når de er ude. Derfor mødes I også altid af en hyggelig og afslappet stemning og et personale der er i øjenhøjde med alle. For det er nærværet, der gør Bautahøj til noget ganske særligt. Så når dagens opgaver er vel overstået, kan I slentre en tur gennem vinmarkerne, tage en hurtig dukkert eller få en lille rundvisning i drivhuset, hvorfra kokkene også henter både inspiration og smagfulde lækkerier til alle måltider.  

Med omtanke for fremtiden 

På Bautahøj gør man gerne en ekstra indsats. Såvel for stedets mange gæster – men også i forhold til verden omkring os. Derfor arbejder man også med FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Det betyder blandt andet at alt affald sorteres for at sikre en øget genanvendelse. Desuden forsøger man så vidt muligt, altid at handle lokalt og sikre et godt samarbejde med de lokale erhvervsdrivende. Det giver ikke alene en god smag på tallerkenen, men også en rigtig god smag i munden. Og måske er det netop derfor, at de atter er blevet kåret til Årets Konferences i 2021.  

Bautahøj
Bautahøjvej 39, Kulhuse
3630 Jægerspris 
Tel.: +45 70 88 20 39

reception@bautahoj.dk