Klampenborg Galopbane


Adresse
Klampenborgvej 52
2930 Klampenborg,
www.galopbane.dk

Telefon
88 81 12 10


  

Betagende sportsarena
i smukke omgivelser

Når man afholder sit møde, konference eller event på Klampenborg Galopbane, får man nogle rammer, der med sin unikke historie, smukke omgivelser og alsidige lokaler er med til at skabe et mindeværdigt arrangement.  

Klampenborg Galopbane har ligget i Dyrehaven siden 1910 og er på mange måder en kulturhistorisk perle herhjemme. Det er landets eneste galopbane, og den kan uden at overdrive betegnes som et gennemført smukt sted, hvor traditioner, actionfyldt hestevæddeløb og moderne lokationer spiller perfekt sammen. Galopbanen er det optimale sted for et møde, konference eller et event, hvor man gerne vil have omgivelser, der både er inspirerende og mindeværdige. 

”Vi har en smuk bane, hvor vi holder fast på bygningernes ikoniske og historiske udtryk med de rød hvide farver. Hele stemningen er baseret på vores historie, som er unik. Og det samme kan man sige om vores fem forskellige lokationer, hvor man kan afholde møder, konferencer og events. Her kan vi tilbyde lokaler til alt fra 5 til 800 personer, og alsidigheden i bygningerne er enestående,” fortæller direktør Carsten Baagøe Schou. 

Fem fantastiske lokaler
Til møder, konferencer og events omfatter lokalerne VIP-Lounge, galopbanens mest eksklusive rammer, hvor 5-20 personer med banens bedste udsigt kan mødes. Owner’s & Trainer’s Lounge er en bar i klassisk engelsk stil og rummer op til 40 personer. Racing Club har plads til godt 80 personer og er en utroligt charmerende bygning i to etager. Den Kongelige Tribune kan have 120 spisende gæster. Bygningen er et vartegn for Klampenborg Galopbane og den stammer helt tilbage fra 1910. Endelig er der Paddock Tribunen, Galopbanens nyeste og største bygning, der kan tage helt op til 800 personer. 

Med til at sammensætte menuer
Klampenborg Galopbane kan levere det meste, uanset om det skal være en stor julebuffet eller en 3-, 4- eller 5-retters menu, hvor kunden selv kan være med til at sammensætte de forskellige menuer. Over hele året kan man afholde arrangementer med bestemte temaer, alt efter hvad man har lyst til og behov for. For eksempel skal en stor virksomhed afholde en stor afterski-julefest, og har man ønsker til en anderledes og utraditionel event, er man yderst velkommen. ”Vi er meget fleksible, og vore kunder kan i høj grad selv være med til at planlægge og sammensætte, hvilket slags event de ønsker af afholde,” understreger Carsten Baagøe Schou.    

Nem transport

Selv om Klampenborg Galopbane ligger ganske fredeligt i uhørt smukke omgivelser i Dyrehaven, er der ikke langt til København, og i forhold til nem og bekvem transport, har de et godt samarbejde med Lyngby Turistfart, fortæller Carsten Baagøe Schou. ”De kan sørge for at køre vore gæster frem og tilbage til Hovedbanegården, Rådhuspladsen, Lyngby Station eller hvor man gerne vil hen. Ved større firmaarrangementer har vi altid shuttle-busser, der kører til forskellige destinationer. Så man behøver ikke at føle, at det er besværligt at komme til og fra galopbanen.”