Blank Venue & Pop-up


Adresse
H. C. Andersen Boulevard 9-11
1553 København K. Tlf.
www.blank-venue.dk

Telefon
31 23 30 19


  

Effektiv branding i fleksible rammer

Blank Venue & Pop-up er et eksklusivt og hyggeligt boutique venue til events, middage og møder i Københavns hjerte. De lyse lokaler er lige til at rykke ind i, men kan også transformeres til at understrege et særligt tema eller stemning.

Det er ikke til at tage fejl af, når man besøger Blank Venue & Pop-up’s skønne og centralt beliggende lokaler i Ny Rosenborg ejendommen på H. C. Andersens Boulevard 9-11. Her er lyst, enkelt og elegant indrettet med designermøbler fra bl.a. Arne Jacobsen og Erik Jørgensen. Der er højt til loftet, og den gennemgående farve i indretningen er hvid, og det er der en god grund til. Alle farver og mønstre fungerer perfekt sammen med hvid, hvilket betyder, at man i Blank’s lokaler kan iscenesætte sin virksomhed eller skabe en unik stemning, der gør eventen til noget særligt. 

Effektiv branding

”Du kan brande dig effektivt i vores rum. Hos os kan du skabe en real life experience for dine kunder, samarbejdspartnere, pressen, bloggere eller hvem, du gerne vil markedsføre dig selv over for. Rummene kan være en scene for fysiske produkter eller vigtige budskaber: Det kan være noget, der skal sættes op på væggene, dekorationer eller udstillinger. Og temaet kan understreges med skræddersyede gastronomiske oplevelser.”

”Vi lever i en digital verden, men min erfaring fra da jeg arbejdede med PR- og marketing er, at det er live-oplevelserne, der rør’ folk og gør en forskel rent følelsesmæssigt. Det handler om at påvirke deres perception af et brand eller en virksomhed, når du er sammen med dem 1:1. Så kan de se, teste, mærke og dufte – og ikke mindst skabe relationer til virksomhedens repræsentanter. Der kan du i den grad rykke noget,” fortæller Helle Bay, indehaver af Blank Venue & Pop-up. 

Fleksibelt indstillet

Hun har i mange år arbejdet med events i forbindelse med marketing og PR, og det er hendes mange erfaringer med området, der ligger til grund for Blank Venue. ”Jeg synes, det sværeste ofte har været at få skabt en smuk udstilling eller et bestemt tema med produkter på en lejet lokation. Derfor har vi lyse, stilige lokaler med god plads især i det lokale, vi kalder The Cavling Suite. Vores fleksibilitet er på alle parametre omfattende. Det indebærer blandt andet, at vi arbejder med flere forskellige cateringfirmaer, så vi kan imødekomme de fleste ønsker i forhold til mad. Fleksibiliteten gælder også i forhold til tidspunkter, tilrettelæggelse af dagen for eventen og hvordan lokalerne indrettes,” siger Helle Bay.  

Mange kreative mennesker tilknyttet

Blank Venue har en stylist tilknyttet, som kan give sit bud på, hvordan man skaber en særlig atmosfære. ”Vi har et stort freelanceteam af kreative mennesker, som kan hjælpe med at skabe netop den stemning, man ønsker til sit event. For at gøre oplevelsen endnu mere optimal, har vi blandt andet også investeret i en 86” og 2 meter bred touch-skærm, der gør det muligt at bladre i præsentationer som på en iPad. Den smarte skærm gør brugeren fri af computeren og gør præsentation mere levende og engagerende,” fortæller Helle Bay og tilføjer: ”Vi har også forskellige displaymaterialer, der gør det muligt at præsentere sine produkter på en lækker måde. 

Særlig beliggenhed

Blank’s beliggenhed ved Rådhuspladsen er på flere måder optimal. Venuet ligger ganske få meter fra den nye metrostation, og der er gode parkeringsmuligheder i området. Og når man har brugt deres lokaler, kan man gå direkte ud i det københavnske byliv. ”Der er så mange muligheder herinde. Man kan leje vores lokaler, eller vi kan skræddersy møder, middage og events fra A til Z med deltagelse af 2-50 mennesker. Uanset om man planlægger et internt eller eksternt møde, så er vi klar til at imødekomme vores gæsters ønsker og behov,” slutter Helle Bay.