Tag elefanten med på innovationscruise

Ønsker du at afholde et mindre eller større arrangement i din virksomhed, hvor du har brug for dygtige tjenere, bartendere, værtinder eller andet personale, tilbyder TjenerTeamet erfarne medarbejdere til opgaven.

TjenerTeamet har otte års erfaring i restaurationsbranchen og tilbyder et bredt udvalg af ydelser. Du kan nemt og bekvemt booke personale online, hvis du har brug for hjælp i forbind- else med et mindre arrangement. Afholder du en konference eller aktiviteter for mange mennesker, har TjenerTeamet også her ekspertisen til at hjælpe dig med at få dagen til at køre upåklageligt og give de deltagende en fantastisk dag.

Professionel hjælp i trygge omgivelser
Det er både trygt og bekvemt at afholde bestyrelsesmøder og andre vigtige begivenheder i virksomhedens egne lokaler. Mad kan let bestilles udefra, men det kan være en udfordring at få det anrettet og serveret professionelt. Desuden kan velklædte og smilende tjenere i høj grad være med til at højne oplevelsen og give følelsen af at bryde sine vante rammer. TjenerTeamet tager hånd om alt dette og tilbyder personale, der gør det let for dig at holde arrangementer ”hjemme”. Tjenerne er pålidelige, positive og tager sig gerne af opgaver, der falder uden for den klassiske tjenergerning. Fokus er på at få dagen til at glide så let som muligt, således at stemningen og hele oplevelsen bliver rar og positiv.

En partner på sidelinjen
TjenerTeamet står også klar ved større opgaver og tager gerne del i planlægningen helt fra start. Står du for eksempel foran et arrangement med alt fra 10 til 3000 deltagere, kan du stole på TjenerTeamets ekspertise i alt fra at skabe en realistisk tidsplan til rådgivning om mad, eller hvornår grillen skal tændes. Fra tidlig morgen møder TjenerTeamet op med dygtige medarbejdere, der tager imod kunderne med et smil. Slutter festen eller mødet sent på aftenen, vil der også blive sørget for dygtige bartendere og masser af overskud til langt ud på natten. TjenerTeamet har øje for selv de mindste detaljer, således at I kan nyde blot at være til stede velvidende om, at der er sørget for alt det praktiske.

Personale med erfaring
TjenerTeamet har gennem årene opbygget sit helt eget professionelle team, hvor alle har mindst to års erfaring i restaurationsbranchen. Det er altid muligt at få stillet et CV til rådighed for alt personale, men som kunde kan du være sikker på, at medarbejderne er valgt med omhu til netop dit arrangement, og at de hver især kender til
vigtigheden af at gøre en ekstra indsats for kunden.

Den smarte forretningsmodel har gjort TjenerTeamet til fast leverandør hos det prestigefyldte Hotel D’Angleterre og samarbejdspartner til KB Hallen, der afvikler firmaevents på op til 3000 gæster. Derudover er Odd Fellow Palæet, Charlottehaven, Politikens Hus og Office Club også faste kunder hos TjenerTeamet. Og det er med god grund. Smil og engagement er altid med, når TjenerTeamet står klar til at hjælpe og gøre Jeres møde, fest eller konference til en uforglemmelig begivenhed.

PersonaleLand Aps


Adresse
Otto Busses Vej 5A
København V

Telefon
3048 8484

Web
www.tjenerteamet.dk / kontakt@tjenerteamet.dk