Hold fest i Korsbæk

Korsbæk er en perle nord for København, som egner sig fortrinligt til firmafesten, konfirmationen eller den runde fødselsdag.

Sommer er festtid, både i privat og professionelt regi, og hvis rammen skal være noget helt særligt, er Bakkens fine Korsbæk noget helt for sig selv. De kendte rammer fra den særdeles velkendte tv-serie Matador er genskabt i naturlig størrelse på ikke færre end 2.500 m2 og byder på fem unikke restauranter med hver sit særpræg. Her er plads til den helt store fest. Korsbæk på Bakken åbnede i 2015 og har siden tiltrukket masser af gæster, der nyder at føle sig hensat til 1930’ernes idylliske provinsmiljø. Her er gæsterne også heldige at møde seriens elskede karakterer, når de besøger spisestederne eller færdes i bybilledet.

Hvert spisested har sit særpræg
Blandt Korsbæks fem spisesteder er først og fremmest Postgaarden. Restauranten er, præcis som i serien, stedet med den raffinerede atmosfære. Her er plads til hele 300 gæster og mulighed for at etablere en scene til underholdning eller levende musik. Den mad, der serveres, er som maden var dengang, uanset om menuen er smørrebrød eller klassiske danske retter, og alt er tilberedt fra bunden af de bedste råvarer. Hos Katrine på gården får du ægte bondekost. Katrine står selv i sit hyggelige landkøkken og tilbereder maden med stor kærlighed. I Lauras køkken er der hyggeligt og varmt, og gæster kan opleve Laura og Agnes i færd med at tilberede maden til herskabet. Ved et privat måltid hos bankdirektør Varnæs og frue oplever du Maudes evne til at kæle for hver en detalje med et smukt pyntet bord, der er det selvsamme bord, som vi kender fra de store fester blandt borgerskabet i Matador. Skal festen foregå i en autentisk og jordnær stemning, byder tjener Boldt blandt andet gæsterne på stegt flæsk med persillesovs i Jernbane Restauranten i selskab med Røde, Fede og griserhandler Larsen, der som altid er at finde, hvor maden er god. Ved Skjerns Magasin serveres øl og kaffe i udendørsserveringen, mens du i Andelsbageriet kan nyde de lækreste, friskbagte boller og klassiske kager som medaljer og gåsebryst. Korsbæk på Bakken er behjælpelig med at sammensætte et program for dagen efter ønske og behov, så alle i selskabet oplever den hyggelige stemning, der er i de unikke rammer. Fortsæt aftenen i Cirkusrevyen En aften på Bakken rundes optimalt af med en tur i Cirkusrevyen. Holdet til årets revy er klar, og der er lagt op til knivskarp komik og underholdning i en klasse for sig. Det er traditionen tro Lisbet Dahl, der instruerer og står på scenen sammen med kendte kræfter som Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard. Lise Baastrup, der har været med både i 2016 og 2017, vender tilbage, og Karsten Jansfort, som for første gang er med i Cirkusrevyen, slutter sig til det stærke hold. I orkesterlogen er der et jubilæum, der skal fejres i år, når kapelmester James Price står i spidsen for orkestret for 20. gang. Korsbæk på Bakken Dyrehavsbakken 85 2930 Klampenborg korsbæk-bakken.dk Cirkusrevyen.dk Kontakt Lene Weng, Arrangements- og salgskoordinator Tlf. 3996 0347. Hverdage kl. 10-16 eller på lw@korsbaek-bakken.dk

Korsbæk på Bakken


Adresse
Dyrehavsbakken 85
2930 Klampenborg

Telefon
3396 0347

Web
www.korsbaek-bakken.dk