Bernstorff Slot


Adresse
Jægersborg Allé 93,
2820 Gentofte

Telefon
3963 1080

www.bernstorffslot.dk
#momentsofbernstorffslot


  

Mennesker mødes i unikke og historiske rammer

Bernstorff Slot bærer på en lang historie og ligger omgivet af enestående natur med mulighed for inspirerende udendørsaktiviteter.    

Det er rammerne, der er noget helt særligt, når man holder møde og konference hos os,” understreger Kirsten Daell, direktør på Bernstorff Slot, der ligger i Bernstorff Slotshave i Gentofte. ”Stedet har en helt unik historie og derfor rigtig meget at fortælle.”

Det smukke slot var engang sommerresidens for kongefamilien, bygget i ny klassicistisk stil helt tilbage i 1765 af Grev Bernstorff, som har lagt navn til stedet. I dag er slottet et moderne hotel, selskabs- og konferencested med et udvalg af lokaler af meget varierende størrelse og en ånd, der er både professionel og afslappet. 

”For os er det vigtigt, både at kunne rumme den større konference og det mindre bestyrelsesmøde, der måske kun består af ganske få mennesker, som har brug for rolige omgivelser hvor de kan fordybe sig.”  

Mens hovedbygningen rummer Hvide Sal med plads til ca. 40 konferencedeltagere, fire plenumrum med plads til 14-18 personer samt flere mindre samtalerum, danner den trelængede bindingsværksgård, Kavalergården, fra midten af 1800-tallet, ramme om stedets største mødelokaler og 23 hotelværelser. 

Rig mulighed for udendørsaktiviteter
Med sin beliggenhed i Bernstorff Slotshave, er Bernstorff Slot omgivet af en enestående natur, som også er oplagt at inddrage i konferencesammenhæng. ”Man kan indlægge en hyggelig gåtur i parken som en del af programmet, eller man kan planlægge at udfordre deltagerne i for eksempel lerdueskydning eller skydning med bue og pil,” fortæller Kirsten Daell videre. ”Mulighederne er mange, når man har så fantastisk en natur lige uden for døren. ”

Hjemmelavet fra A til Z
En af de ting der er særligt i fokus på Bernstorff Slot, er det, som konferencedeltagerne skal spise under deres ophold. ”Vi har et princip om, at vi producerer alt selv, helt ned til den fyldte chokolade. Vi bager vores eget brød, koger vores egne marmelader og sylter vores eget tilbehør. Det har den fordel, at vi ved præcis hvad der er i det, vi serverer, og vi kan besvare alle spørgsmål, også om eventuelle allergier.” 

Kirsten Daell har været direktør på Slottet i snart 10 år og har oplevet, hvordan mødeaktiviteten i dag i højere og højere grad ofte begrænser sig til dagmøder.

”Tidligere var man ofte på konferencer i flere dage med fest om aftenen og den slags, men i takt med, at folk ofte skal til møder, er det blevet mere og mere almindeligt at afholde dagmøder, så deltagerne ikke skal være væk fra deres familier i alt for lang tid. Det stiller til gengæld krav til konferencestedet om, at være let tilgængeligt også med offentlig transport, og vi har heldigvis både gode parkeringsforhold og bus og tog i gåafstand herfra, ”slutter Kirsten Daell.