Liselund Møde- og Kursussted


Adresse
Slotsalleen 44
4200 Slagelse,

Telefon
5852 3120
www.liselund.dk


  

Det perfekte sted at samles

Liselund Møde- og Kursussted ved Slagelse har gennem tiden dannet ramme om mødet mellem mennesker. De unikke bygninger med den fornemme kulturhistorie er det perfekte sted at afholde sit møde eller kursus. Det er oplevelse at besøge Liselund. Det atmosfærefyldte møde- og kursussted er tydeligvis præget af sin specielle baggrund, som går helt tilbage til 1812. Liselund har en unik, kulturhistorisk ramme med sit eget særpræg. Alt lige fra bygninger, arkitektur, æstetik, indretning, møbler er gennemsyret af stedets fascinerende historie. Fra lystgård i midten af 1800-tallet, delvis opført af munkesten fra det gamle Antvorskov Slot, til mødested fra begyndelsen af 1900-tallet til kursusejendom med bygninger fra sidste del af 1900-tallet.

De fascinerende historiske omgivelser gør en forskel for mødet eller konferencen, fortæller forstander Mogens Hemmingsen: ”Men udover at vi er så heldige at have nogle unikke rammer, lægger vi meget vægt på, at Liselund er et varmt og hjemligt sted. Vore gæster fortæller os, at det er hyggeligt at være her, og at de føler sig velkommen. De oplever et personale, som er meget imødekommende og venlige, og som er med til at sikre, at de får et dejligt ophold,” siger Mogens Hemmingsen.

Central beliggenhed
Liselund er med sin beliggenhed nær Slagelse et centralt mødested for alle dele af landet. Det er uhyre nemt at komme der til både med tog og med bil. Kører du selv til Liselund, skal du blot benytte motorvejsfrakørsel 39 på Vestmotorvej E20, der har en direkte forbindelse til Jylland og København. Og ellers er der togforbindelse fra Slagelse Station. Liselunds forplejning er et stærkt fokusområde i forhold til gæsterne. Den er præget af omhu, fantasi, og laves fra bunden af. Der bruges mange lokale, økologiske råvarer, og Liselund har sin egen have, hvorfra der blandt andet plukkes rabarber, krydderurter, ramsløg og æbler i sæsonen. De tilpasser menuerne til de enkelte holds præferencer, og maden spænder fra en almindelig frikadelle til en spændende eksotisk ret.