På Charlottenlund Slot hersker en unik natur, stemning og historisk ånd, 
der kan gøre dit møde eller konference til en helt særlig begivenhed.

Kun 8 km nord for København ligger
Charlottenlund Slot indrammet i smuk natur og med kig til Øresund. Med sin fantastiske beliggenhed, sit smukke ydre og stilfulde indre er Charlottenlund Slot et oplagt sted at afholde din næste konference. Igennem tiden har adelige anvendt slottet som sommerresidens, og flere konger er sågar født på stedet. Udenfor emmer slottet af renæssancetræk og en smuk og vild slotspark. I naturen bringes alle sanser i spil, og her er mulighed for at tænke ud af boksen og lade sig inspirere.
Med himlen som loft tilbyder Charlottenlund Slot de bedste rammer for at stoppe op og dyrke fællesskabet udenfor arbejdspladsen. Indeni er slottet nyreno- veret, og de eksklusive møderammer giver plads til ro og fordybelse. Undervejs sørger slottets ansatte for, at dagens udfordringer kombineres med skøn mad og service på højeste niveau.
Tid til sammenhold og fælles oplevelser På Charlottenlund Slot kan du kombinere din konference med en spændende rundvisning på slottet.
En kunsthistoriker vil fortælle jer om de mange skæbnefortællinger, der knytter sig til stedets lange historie, og om de planer, der er lagt for slottets fremtid.
Som mødegæst mærker du ikke kun historiens
vingesus, men også det positive fællesskab, der opstår, når man træder ud af de vante rammer og tager sig tid til samvær og fordybelse. Charlottenlund Slot er med dets varme atmosfære, mange små oaser og uhøjtidelige stemning et skønt åndehul fra en travl hverdag på arbejdspladsen. Mærk, hvordan relationerne styrkes og kreativiteten blomstrer i et professionelt miljø, hvor der på alle måder er højt til loftet.

Afslut dagen på fineste vis Når det faglige er ovre, kan du som prikken over i’et invitere på middag i slottets Riddersal. Riddersalen ligger smukt placeret midt i slottet med kig til Øresund og Obelisken i Slotshaven. På Charlottenlund Slot er kun det bedste godt nok. Menuen kommer fra den anerkendte restaurant Kokkeriet, der har en Michelin stjerne. Kokkene skaber en balanceret menu, som afspejler sæsonens råvarer, og sammensætter meget gerne retterne og vinene efter jeres behov og ønsker.

Charlottenlund Slot


Adresse
Jægersborg Allé 1,
2920 Charlottenlund

Telefon
7027 0010

www.charlottenlundslot.dk