Adina Apartment Hotel Cph

Adina Apartment Hotel Copenhagen


Adresse
Amerika Plads 7
2100 København Ø

Telefon
3969 1000

www.adinahotels.com/de-en


  

Frokostoplevelse på Adina

Krydr din konference med en unik frokostoplevelse på hyggelige Adina Apartment Hotel Copenhagen midt i det pulserende Nordhavn.

Adina Apartment Hotel Copenhagen er et full-service hotel med speciale i blandt andet mindre møder og konferencer. De brænder for at gøre møder og konferencer til noget særligt, som skal sikre, at mødedeltagere ikke bare ser hinanden, men møder hinanden. Det kan man især mærke på deres madkoncept, som er skabt i samarbejde med restauranten ’Storehouse Copenhagen’, der er indrettet af det prisvindende engelske designerfirma B3 Designers. De har specialiseret sig i at indrette lounges, barer og især spisesteder i UK og Europa.

”B3 designers har skabt et design, hvor nøgleordene er åbenhed, rummelighed og lækkert design. Maden serveres family style, og den går i al sin enkelthed ud på at gøre frokosten ekstra hyggelig. Alle gæster – også møde- og konferencedeltagere – sidder ved højborde og får serveret maden lige som i det hjemlige miljø. Man spiser sammen med andre og lader fade og tallerkener gå rundt. Det er med til at stimulere samtalen og bliver en superhyggelig oplevelse. Vi ser ofte, at vore gæster går grinende fra frokosten, fordi det har været en så berigende oplevelse,” fortæller konference- og eventmanager Andreas Bjerring.

Personlig kontakt og fuld opmærksomhed
Med til at gøre mødet eller konferencen til noget særligt for kunderne er, at Adina Apartment Hotel kun har få og mindre, yderst moderne og professionelt udstyrede mødelokaler. ”Vi har fire mødelokaler med plads til 30 personer og kan slå dem sammen, så vi har to mødelokaler hver med plads til op imod 80 personer. Så når man er her som kunde, får man altid vor fulde opmærksomhed på alle niveauer. Det gælder også, når man booker sit lokale. Vi har kun single point of contact – SPOC – så man rent administrativt kun møder én person fra hotellet. Det gør, at man aldrig behøver at stille spørgsmålstegn ved, hvad den ene eller den anden nu aftalte. SPOC letter administrationen, og gør det hele mere personligt. Når konferencen eller mødet er i gang, er der naturligvis altid en fra Adina klar til at hjælpe med alt det praktiske,” oplyser Andreas Bjerring.

Nyrenoveret og moderne
Adina Apartment Hotel er helt nyrenoveret, og alt er flot og velholdt lige fra de lyse mødelokaler, værelser, restaurant til det helt nye av-system med store projektorer i alle mødelokaler. Hotellet, der ligger uhyre centralt i Nordhavn med gåafstand til Den Lille Havfrue og Langeliniekajen med meget mere, er et sted, hvor man kan føle sig hjemme, når man er ude og rejse. ”Vi kalder os selv ’My Other Adress’ og består af små lejligheder, der har soveværelse, stue, køkken og badeværelse. Kort sagt et hjemligt miljø, hvor man kan slappe af og føle sig godt tilpas. Det er et 24 timers hotel med reception og moderne faciliteter som blandt andet gårdhave, fitnesscenter og swimmingpool. Her er rart at være, og vi er kendt for vort høje serviceniveau. Det SKAL være en oplevelse at komme her, man skal blive stimuleret sansemæssigt og føle, det er noget helt specielt,” understreger Andreas Bjerring.