Tag elefanten med på innovationscruise

Med DFDS rejser I ud med en udfordring og kommer hjem med en løsning – ”Intet er umuligt – det umulige tager bare lidt længere tid,” sagde den verdensberømte polarforsker, Fridtjof Nansen, en gang.

For mangel på tid er ofte det, som står i vejen for de gode løsninger.
Det er tankesættet bag DFDS’ nye mødekoncept, InnovationsCruise, hvor du og dit team i løbet af et 42 timers effektivt forløb på Oslobåden og i innovative Oslo forvandler en udfordring til en løsning: Den svært definerbare elefant i rummet, eller den konkrete problemstil-
ling, ingen foreløbig har taget fat på at få løst.
Det gør I nu. Hvordan det skal foregå har DFDS i samarbejde med en innovationsrådgiver udviklet både værktøjer og en sejlplan for.

Tid, nærvær og fokus
Syv trin. Det er det velbeskrevne 42-timers koncept, I bliver præsenteret for, når I stiger på Oslobåden i København. Foruden jeres bagage har I en udfordring med jer ombord, og når I går i land i København igen, har I en løsning med hjem. – Der er en tendens til, at alt skal gå hurtigt for tiden. Men det tager tid at forvandle en udfordring til en løsning, siger Maria Lentz-Greve, Head of Sales & Business Development og tilføjer: – og så kræver det også at alle i gruppen er nærværende og fokuserede, for at de gode ideer bliver modnet og toner frem som en løsning. Og lige præcis tid, nærvær og fokus er noget, man automatisk har ombord på Oslobåden.

Moderne og innovative faciliteter
Oslobådens mødelokaler og konferenceområde er indrettet i moderne nordisk stil og med havudsigt, Wi-Fi, projectors, whiteboards og fri adgang til vand, te og god kaffe i skibets Conference Center. Det er her, to af jeres tre-timers sessioner kommer til at foregå. Den tredje session kan finde sted hos en af DFDS’ samarbejdspartnere, som tilbyder innovative og anderledes konferencefaciliteter i centrum af Oslo, hvis I ønsker det.

Herefter går turen tilbage til København, og på hjemvejen samler I op og strukturerer forslagene, så jeres nye plan er klar til at blive ført ud i livet, når I kommer tilbage i kendte rammer.
Hvis I somme tider i hverdagen har fornemmelsen af en elefant i rummet – eller slæbte I rundt på en konkret problemstilling uden ejermand, så vink farvel til den inden I går fra borde igen i København. For nu har I fundet en løsning.

Innovations Cruise 1 x Cruise København- Oslo t/r i en indvendig 2-personers standardkahyt 1 x 2-retters selskabsmenu inkl. 1 glas øl/vin/vand 1 x aftenbuffet inkl. 1 glas øl/vin/vand 2 x morgenbuffet 2 x 3-timers konferencemodul Pris fra 1871,- kr. pr. pers.

DFDS


Adresse
Park Alle 53
København N

Telefon
3342 3880

Web
www.dfds.dk/innovationscruise