Businesshotellet Comewell Holte fortsætter med at udvikle sin forretning på flere niveauer. De har øget antallet af værelser og deres restaurantkoncept samt eksklusive mødefaciliteter er for nylig blevet opgraderet.

Comewell Holte både blæser og har mel i munden, når det gælder deres unikke beliggenhed. Det nyrenoverede businesshotel ligger i ro og fred i naturskønne omgivelser i Vaserne mellem Furesøen og Rude Skov, men samtidig befinder Kongevejen – der på kun 15 minutter fører én ind til København – sig kun få hundrede meter væk.

Den centrale og flotte beliggenhed plus en masse nye spændende tiltag har været en medvirkende årsag til, at de har et højt aktivet niveau i hverdagene. “For at efterkomme efterspørgslen har vi renoveret og udvidet antallet af værelser til 113. Vi forsøger hele tiden at udvikle os og kan derfor tilbyde vores gæster en bred vifte af nye, spændende tiltag, som vi har fået en fantastisk respons på,” fortæller hoteldirektør Rasmus Soelberg.

Maden i centrum
I forbindelse med en ombygning af restauranten, har Comewell Holte lanceret spisekonceptet ‘Share Food’ om aftenen, som skal give mødegæsterne en mere individuel oplevelse. De store langborde er sløjfet, og i stedet sidder gæsterne rundt omkring ved mindre borde. Forretten består af flere små retter, som serveres på bordet, og som hovedret kan man vælge mellem kød og fisk til sin serveret vegetartallerken. Forskellige vine sættes på bordet, så man selv kan vælge til både forret og hovedret. “Det er en stor kvalitet, at man selv kan være med til at vælge maden. Vi ønsker at skabe en hyggelig og intim oplevelse, også selvom man er mange samlet til et møde eller konference. En hyggelig sammenkomst er langt mere værdsat end en stor fælles bespisning,” mener Rasmus Soelberg. Hjertet af Restauranten er indrettet med et stort samtalekøkken. Det gør det muligt at tage en direkte dialog med kokken om maden og gæsternes behov hvilket blandt andet skaber tryghed hos gæsterne.

Palæ i eksklusive rammer
Comewell Holte har for nylig fået renoveret Palæet, som er en smuk historisk bygning i naturskønne omgivelser. Her kan man i ‘private’ rammer afholde mindre eksklusive møde. Indretningen er dansk design i den højere ende, og alle de tekniske løsninger er elegant integreret i rummene. I Palæet er der forplejning med kaffe, the, vand, saft, snacks m.v. Samtidig sørger møde-værten for smagfulde overraskelser i løbet af dagen. Lokalerne er særligt velegnede til mindre møder på omkring 20 personer. “I Palæet kan man være anonym, nyde roen og stilheden samt have tid til at gøre det, man er samlet for. Alt er stort set inkluderet og inden for rækkevidde, og det er det optimale sted for det eksklusive og private møde,” siger Rasmus Soelberg.

Comewell Holte


Adresse
Kongevejen 495A
2840 Holte

Telefon
4547 7400
www.comewellholte.dk